Skip to main content

El proper 8 de juny es celebrarà l’acte d’entrega del 1er Premi Remenja’mmm, el primer concurs nacional convocat per premiar i donar visibilitat als restaurants que hagin dut a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari.  L’objectiu del Premi Remenja’mmm és identificar els establiments amb millor prevenció i  gestió dels aliments per premiar-los i donar-los un reconeixement públic. Recordem que un terç del total de la producció alimentària mundial acaba llençant-se i per això cal un canvi en consciència de tots els agents socials i econòmics que intervenen en el cicle alimentari.

El concurs forma part del projecte “Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho”, que promou la reducció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració. El projecte està impulsat per Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i Grup GSR, amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat i la reducció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració.

L’acte de presentació del 1er Premi Remenja’mmm comptarà amb la participació del Jurat format per personalitats, entitats i organitzacions representatives del sector de la restauració més compromesa amb la sostenibilitat, entre les quals cal destacar l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Residus de Catalunya, la cuinera Ada Parellada i el Mingo Morilla i l’activista Manuel Bruscas.

Els guanyadors del Premi Remenja’mmm seran guardonats amb un diploma únic i valedor dels valors de la sostenibilitat. I gaudiran de l’oportunitat de compartir la iniciativa premiada amb els representants de les administracions, la comunitat de restauradors i els mitjans de comunicació presents en l’acte de lliurament del Premi.

Acte gratuït però amb places limitades. Inscripcions aquí.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.