Pas 1 de 2 0% 1. DADES ESTABLIMENTNom*Adreça* Adreça Població Estat / Província / Regió Codi Postal AfganistanÅland IslandsAlbàniaAlgèriaSamoa AmericanaAndorraAngolaAnguillaAntàrtidaAntigua i BarbudaArgentinaArmèniaArubaAustràliaÀustriaAzerbaidjanBahamesBahrainBangla DeshBarbadosBielorússiaBèlgicaBelizeBenínBermudaBhutanBolíviaBonaire, Sint Eustatius and SabaBòsnia i HercegovinaBotswanaBouvet IslandBrasilBritish Indian Ocean TerritoryBrunei DarrussalamBulgàriaBurkina FasoBurundiCambodjaCamerunCanadàCap VerdIlles CaimanRepública CentreafricanaTxadXileXinaChristmas IslandCocos IslandsColòmbiaComoresCongo, República Democràtica delCongo, República delCook IslandsCosta RicaCosta d'IvoriCroàciaCubaCuraçaoXipreRepública TxecaDinamarcaDjiboutiDominicaRepública DominicanaEquadorEgipteEl SalvadorGuinea EquatorialEritreaEstòniaEswatini (Swaziland)EtiòpiaFalkland IslandsIlles FèroeFijiFinlàndiaFrançaFrench GuianaPolinèsia FrancesaFrench Southern TerritoriesGabonGàmbiaGeorgiaAlemanyaGhanaGibraltarGrèciaGroenlàndiaGranadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuernseyGuineaGuinea BissauGuaianaHaitíHeard and McDonald IslandsHoly SeeHonduresHong KongHongriaIslàndiaÍndiaIndonèsiaIranIraqIrlandaIsle of ManIsraelItàliaJamaicaJapóJerseyJordàniaKazakhstanKenyaKiribatiKuwaitKirguizistanLao People's Democratic RepublicLetòniaLíbanLesothoLibèriaLíbiaLiechtensteinLituàniaLuxemburgMacauMacedòniaMadagascarMalawiMalàisiaMaldivesMaliMaltaIlles MarshallMartiniqueMauritàniaMauriciMayotteMèxicMicronèsiaMoldàviaMònacoMongòliaMontenegroMontserratMarrocMoçambicMyanmarNamíbiaNauruNepalPaïsos BaixosNew CaledoniaNova ZelandaNicaraguaNígerNigèriaNiueNorfolk IslandCorea del NordIlles Marianes del NordNoruegaOmanPakistanPalauPalestina, Estat dePanamàPapua Nova GuineaParaguaiPerúFilipinesPitcairnPolòniaPortugalPuerto RicoQatarRéunionRomaniaRússiaRwandaSaint BarthélemySaint HelenaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint MartinSaint Pierre and MiquelonSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSan MarinoSao Tome i PrincipeAràbia SauditaSenegalSèrbiaSeychellesSeirra LeoneSingapurSint MaartenEslovàquiaEslovèniaIlles SolomonSomàliaSud-ÀfricaSouth GeorgiaCorea del SudSouth SudanEspanyaSri LankaSudanSurinamSvalbard and Jan Mayen IslandsSuèciaSuïssaSíriaTaiwanTadjikistanTanzàniaTailàndiaTimor-LesteTogoTokelauTongaTrinitat i TobagoTunísiaTurquiaTurkmenistanTurks and Caicos IslandsTuvaluUgandaUcraïnaEmirats Àrabs UnitsRegne UnitEstats UnitsUruguaiUS Minor Outlying IslandsUzbekistanVanuatuVeneçuelaVietnamIlles Verges BritàniquesIlles Verges, EUAWallis and FutunaWestern SaharaIemenZàmbiaZimbabwe País Tipus d'establiment* Restaurant Hotel Bar de menú Nombre de taules*Mitjana de menús servits al dia*2. DADES RESPONSABLE de la inscripció al PremiNom* Nom Cognoms NIF*Telèfon*Correu electrònic* 3. DESCRIPCIÓ DE L'ACTUACIÓ que es presenta al PremiQuina acció feu per reduir el malbaratament d’aliments al vostre restaurant/hotel/bar? Descriviu breument en què consisteix i quins resultats teniu*Alguns exemples: Planificar les comandes en funció del que es necessita /// Menús amb aliments de temporada i proximitat, per reduir el malbaratament al llarg del transport i quilometratge dels aliments /// Donar opcions als clients per adequar les porcionsQuin impacte té l'acció que desenvolupeu?Marqueu les caselles que millor descriguin la vostra actuació, per a cadascun dels indicadors: durada de l'acció, àmbit d'incidència, eficiència, comunicació, integració, fase, innovació.Durada de l'acció? Permanent Aquest any o estació Puntual (exemple: durant un esdeveniment com una fira gastronòmica) Com incideix? Reducció Aprofitament alimentari Donació dels excedents alimentaris aprofitables a entitats socials Quantitat d'aliments malbaratats estalviats? S'evita llençar menjar cada dia (acció permanent) S'evita llençar menjar sovint S'evita llençar menjar durant l'acció puntual Aporta més informació: detalls, dades...Comunicació de l'actuació (difusió a l'establiment, web, xarxes socials...)Des de l'establiment es dona a conèixer l'actuació d'alguna manera?NoSíSí A l'establiment A la web A les xarxes socials Per altres canals Especifica els canalsQuins elements informatius utilitzeu per difondre l'actuació? A l'establiment a través de la carta, cartells o altres elements informatius Boca-orella Notícies al web Notícies a xarxes socials Altres Especifica les xarxesAltres. EspecificarIntegració de l'acció amb altres accions per reduir el malbaratament alimentari o per reduir altres residusL'establiment aplica diverses accions per evitar llençar menjar, així com altres accions per no generar residus (envasos, embolcalls i embalatges, paper, etc.)L'establiment aplica diverses accions per evitar llençar menjarL'establiment només aplica aquesta accióSi realitzeu altres accions per no llençar menjar o evitar generar altres residus, en què consisteixen?Fase del cicle alimentari on influenciaA quina fase del cicle alimentari influeix l'actuació? S'evita llençar menjar en processos previs a l'establiment (al camp, al mar, al transport...) o al propi restaurant? Tria\'ls tots Previ al restaurant: al camp, al mar, en el transport Al restaurant: a la cuina, al menjador InnovacióL'acció és innovadora o força habitual en el sector de la restauració?Acció innovadora i originalAcció habitual entre els restaurantsPodeu enviar enllaç amb informació complementària de l'actuació (fotografies, notícies, etc.) O adjuntar documentació que pesi poc Deixeu anar els fitxers aquí o Quina importància té per al vostre establiment evitar el malbaratament d'aliments?Autoritzo a Remenja'mmm a difondre les bones pràctiques que faig al meu establiment per reduir el malbaratament alimentari*SíNoCommentsAquest camp només és per validació i no s'ha de modificar. Δ