Sabies que el 16% del malbaratament alimentari que es genera a Catalunya prové de la restauració? Tu pots reduir aquest malbaratament, aprofitant tots els diners que t’has gastat i alhora fent un bé al planeta. Ens ajudes amb el teu exemple?

Suma’t a la campanya “Remenja’mmm. Massa bo per llençar-ho”.

Remenja’mmm és una campanya de sensibilització que vol normalitzar entre els clients i comensals dels restaurants l’hàbit d’emportar-se el menjar i la beguda que no s’han acabat. Aquesta campanya està dirigida als comensals però ha de ser vehiculada pels restaurants compromesos, actors clau per a la promoció d’aquest canvi cap al reaprofitament alimentari i la reducció del malbaratament.

Què et proposem?

  1. Formar part d’un moviment global per treballar conjuntament en l’optimització dels recursos alimentaris i promoure així un model més sostenible de restauració.
  2. Utilitzar la web de Remenja’mmm per localitzar els restaurants que s’han adherit a la campanya i tenen ja les nostres doggy bags preparades perquè puguis endur-te el que t’hagi sobrat.
  3. Demanar que t’emplatin el menjar sobrant per emportar i donar a conèixer la iniciativa Remenja’mmm en cas que l’establiment no hi participi.
  4. Participar en actes i esdeveniments en el marc del projecte.