Skip to main content

1 de febrer a les 12h a Barcelona

Hotel Barceló Sants – sala MR56 

(Plaça dels Països Catalans, s/n, 08014 Barcelona)

En l’acte es presentarà la campanya “Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho” que té per objectiu sensibilitzar, tant als consumidors com a la indústria de restauració i hostaleria, en la prevenció del malbaratament alimentari tot oferint propostes i accions alternatives per a la seva reducció. La campanya es centra en oferir una solució pràctica (un envàs especialment dissenyat i atractiu) per recuperar l’excedent que es genera per part dels comensals a les taules dels restaurants. S’ha creat una imatge i un missatge per a la campanya, que compta amb la connivència dels restauradors, per comunicar la campanya amb  un to divertit, proper, atractiu i emocional.

En aquesta roda de premsa es comptarà amb la intervenció de la Sra. Pilar Chiva i Rodriguez, Directora de l’Àrea de Prevenció i Foment del Reciclatge de l’Agència de Residus de Catalunya, i la Sra. Montserrat Ballarin, Regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona. Hi participaran restaurants de referència de la ciutat de Barcelona, així com l’Ada Parellada, com a representants d’aquesta iniciativa. La campanya ha estat impulsada per les entitats Nutrició Sense Fronteres, Rezero i Banc de Recursos, així com el grup GSR, els quals han fet possible aquesta iniciativa de reducció del malbaratament alimentari gràcies al seu compromís i expertesa professional.

 

Join the discussion 4 Comments

 • Bon dia
  Des de la FEDERACIO INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA I RESTAURACIO, FIHR, voldriem sumar-nos a la iniciativa i fer-ne difusió entre els establiments que formen part dels Gremis de la FIHR.

  La FIHR es troba formada actualment per catorze (14) gremis i associacions de professionals i empresaris, com són: GREMI D’HOTELERIA DEL BAGES, GREMI D’HOTELERIA I RESTAURACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ, GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL, GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA I TURISME DE L’ALT PENEDÈS, GREMI D’HOSTALERIA D’OSONA, GREMI EMPRESARIAL D’HOSTALERIA DE TERRASSA I COMARCA, GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DE L’ANOIA, GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DEL BAIX LLOBREGAT CENTRE-NORD, GREMIO DE HOSTELERÍA DE CASTELLDEFELS Y BAIX LLOBREGAT, GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DEL VALLÈS OCCIDENTAL SUD I BARCELONÈS, GREMI D’HOSTALERIA DE SITGES, GREMI D’HOSTALERIA DE VILADECANS, GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA DEL SOLSONÈS i l’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS D’HOSTALERIA I TURISME DEL MOIANES I OSONA.

  He intentat trobar un correu on contactar amb vosaltres.

  Espero els vostres comentaris.

  Gràcies,

 • Mercè Marzo ha dit:

  Com a Regidora de l’Ajuntament d’Alella avui he mantingut una reunió amb les regidores de Comerç i d’Educació per tal de portar i impulsar la iniciativa al nostre poble.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.