Skip to main content

Qui som?

Remenja’mmm és un projecte impulsat conjuntament per Rezero i la Fundació Banc de Recursos des de l’any 2017.

Rezero és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que promou accions i polítiques que permetin avançar cap a la cultura de la reducció, la reutilització i l’aprofitament dels residus com a recursos, eines importants per a un nou model de consum basat en els principis del residu/emissió zero.

L’entitat compta amb una àmplia experiència en l’àmbit de la sensibilització i educació ambiental entorn la problemàtica dels residus, l’eficiència en l’ús de recursos i les alternatives i solucions que la nostra societat té a l’abast per tal de minimitzar l’impacte del nostre consum.

Banc de Recursos és una entitat social i ambiental de voluntariat especialitzada en la reutilització de recursos i en l’aprofitament alimentari. Gestiona ofertes de materials, equipaments i aliments (frescos i cuinats) d’empreses i organitzacions i els redistribueix a entitats socials que atenen a col·lectius necessitats per reduir el malbaratament i fomentar la justícia social.

En l’àmbit de la reducció del malbaratament alimentari, Rezero i Banc de Recursos impulsen, de forma conjunta, la iniciativa Remenja’mmm que promou la sensibilització tant de les persones consumidores com la indústria de restauració i hoteleria.

A més, totes dues entitats també són impulsores del Pont Alimentari, un projecte que pretén incidir en la reducció del malbaratament a través d’una campanya d’educació ambiental basada en els valors de la solidaritat i l’aprofitament dels recursos naturals i en la creació d’una xarxa d’interacció (Pont) entre empreses d’aliments al detall, el càtering i la restauració i entitats receptores de suport a col·lectius vulnerables.

Rezero
Fundació Banc de Recursos