Skip to main content

Una dotzena de gremis i associacions, dels setze que actualmente pertanyen a la FIHR, van assistir dimarts 20 a l’acte, organitzat per la FIHR amb el suport del Gremi Comarcal d’Hostaleria de Sabadell i Vallès Centre  i la Biblioteca del Sud d’aquesta ciutat.

La FIHR és una de les col·laboradores de la campanya Remenja’mmm des del seu llançament l’1 de febrer del 2017 i participa activament en la campanya, que actualment ja té més de 100 establiments adherits. També és membre del jurat del Premi Remenja’mmm, que enguany hem llançat per premiar l’establiment que presenti la millor iniciativa per reduir el malbaratament alimentari. La intenció del premi és visibilitzar aquells esforços que ja s’estan fent des del món de la restauració i proposar així que s’estenguin mesures senzilles i efectives per abordar aquesta problemàtica i alhora sensibilitzar els comensals.

A la jornada de la FIHR, que pretenia recuperar l’esperit de mobilització associativa, van assistir-hi alguns gremis ja molt actius a Remenja’mmm, com el gremi de Sitges, i diversos participants van expressar el seu interès per la iniciativa. Agraïm a la FIHR la possibilitat de participar en la seva trobada i esperem que molts dels restaurants que en formen part s’animin a omplir el formulari del Premi Remenja’mmm, seguint amb la receptivitat i la iniciativa de la qual han fet gala fins ara. Gràcies a totes!

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.