Skip to main content

La idea que els aliments no es poden llençar va arrelant a poc a poc. Cada vegada és un comportament més habitual entre els comensals de restaurants, endur-se el que no s’han pogut acabar, com promou (entre altres mesures de reducció del malbaratament) la campanya Remenja’mmm. Enguany ja compta amb més de 315 establiments de restauració inscrits i, a poc a poc, van augmentant en quantitat i van diversificant-se en localització geogràfica i en tipologia d’establiment.

Premi Remenja’mmm

Gràcies a la col·laboració de la Federació Intercomarcal d’Hosteleria, Restauració i Turisme, així com a l’empresa Full Safe Logistics i també a les col·laboracions de l’ARC i de l’Ajuntament de Barcelona,  Remenja’mmm ha pogut organitzar ja dues edicions del seu Premi anual, en les quals s’ha guardonat el restaurant que aplica millors mesures per combatre el malbaratament d’aliments, i també aquells establiments que adopten polítiques de reducció de residus en general. En l’edició de 2018 es va premiar el restaurant de Cerdanya Ecoresort i El Mercader de l’Eixample, i en l’edició del 2019 s’ha premiat el restaurant Esbioesfera i el restaurant Sopa. L’objectiu dels premis és donar a conèixer, en el marc de la campanya Remenja’mmm, bones pràctiques que ja realitzen molts restaurants en la seva tasca diària (ja sigui en la política de compres, en l’elaboració a cuina o en el servei a sala). Dins la XI edició de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus, volem reconèixer la tasca de sensibilització que estan realitzant molts establiments del sector de la restauració i animar aquells que encara no estiguin assabentats del tema a contactar-nos.  Sumeu-vos a la reducció del malbaratament, perquè els vostres plats són mmmmmassa bons per llençar-los!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.