Skip to main content

Malgrat que durant el passat mes de desembre tots estiguéssiu pendents de les festes de Nadal i Cap d’Any, vau poder organitzar-vos i dedicar una mica de temps i de diners per completar el nostre crowfunding. Ens proposàvem recaptar 3.000 euros per tal que els supermercats Veritas en suméssin 3.000 més i així complíssim l’Ecological Challenge (promogut a xarxes amb #ElMundoQueQuieres). L’objectiu? Seguir donant vida a la nostra campanya, Remenja’mmm, que lluita contra el malbaratament alimentari tot creant consciència entre la indústria de la restauració i els comensals, per tal que naturalitzin el fet d’endur-se el menjar a casa i no llençar-lo.

?: Pexels

Recordem que, de les 262.471 tones de malbaratament alimentari que es generen anualment a Catalunya, el 16% prové del sector de la restauració. La nostra campanya ha estat creada per les accions de BCN COMPARTEIX EL MENJAR de l’entitat Nutrició sense fronteres i PONT ALIMENTARI, de les entitats Rezero i Fundació Banc de Recursos per tal de reduir aquesta xifra.

Actualment, més de 270 locals del sector de la restauració i l’hostaleria s’han sumat a Remenj’ammm, que ajuda als comensals a endur-se el menjar a casa, perquè reben una bossa de disseny pràctic amb el menjar que no s’han acabat, un petit símbol que reflecteix una causa major: la lluita contra el malbaratament alimentari. Destaquem que a més alguns s’han implicat activament en la causa, com és el cas de Cerdanya Ecoresort (Guanyador del Primer Premi Remenja’mmm), que ha afegit un mural al menjador contra el malbaratament, que se suma a les iniciatives que els va fer aconseguir el premi Remenja’mmm. Esperem que aquest any molts més restaurants i comensals ens coneguin i se sumin a la nostra campanya!

Moltes gràcies a tots!!!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.